ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Διοργανωτής του τουρνουά είναι το Catenaccio Soccer Club, το οποίο έχει και την απόλυτη ευθύνη για την τήρηση του παρόντος κανονισμού και την επιβολή των ποινών που προβλέπονται.
 • Η κάθε ομάδα με ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής της πληρώνει το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε ένα παιχνίδι ως εγγύηση συμμετοχής. Η εγγύηση επιστρέφεται με τη λήξη του τουρνουά σε περίπτωση που έχουν τηρηθεί όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας. Η ομάδα υποχρεούται να δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής τα ονοματεπώνυμα των ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι θα πρέπει να υπογράψουν δίπλα από το όνομά τους. Η υπογραφή σημαίνει αυτόματα αποδοχή όλων των όρων του παρόντος κανονισμού χωρίς καμία αντίρρηση και επιφύλαξη.
 • Το Catenaccio Soccer Club συλλέγει και χρησιμοποιεί κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή για την παροχή υπηρεσιών προς εσάς.
 • Χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουν προκειμένου:
 • Να σας παρέχει υπηρεσίες και να ανταποκρίνεται στα αιτήματά σας ή τρίτων σχετικά με το αντικείμενο στο οποίο αναφέρονται. Να επικοινωνεί μαζί σας, εφόσον έχει εξασφαλίσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για αυτόν τον σκοπό, σχετικά με τις υπηρεσίες και να σας στέλνει ειδοποιήσεις απευθείας ή μέσω τρίτων.
 • Να συμμορφώνεται και να επιβάλλει τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.
 • Το Catenaccio Soccer Club θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα μέσω του προσωπικού του και με τρίτους παρόχους υπηρεσιών , που βρίσκονται εντός και εκτός της Ε.Ε., ορισμένοι και σε χώρες που ενδέχεται να μην παρέχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας.’Εχετε το δικαίωμα ανάκλησης/εναντίωσης/διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων του υποκειμένου, οποιαδήποτε στιγμή.
 • Μέλος της ομάδας, ο οποίος δεν έχει υπογράψει τον κανονισμό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αν διαπιστωθεί και αποδειχθεί η κακή συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή,ο οποίος δεν έχει δηλωθεί ή δεν έχει υπογράψει η ομάδα του μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα αν δηλωθεί και υπογράψει εγκαίρως. Αν συμβεί το ίδιο παράπτωμα για δεύτερη φορά στην ομάδα, η ομάδα τιμωρείται με μηδενισμό και αφαίρεση 3 βαθμών , ενώ σε περίπτωση που συμβεί και τρίτη φορά θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά του διοργανωτή. Δεν επιτρέπεται να δηλωθούν και φυσικά να συμμετέχουν εν ενεργεία επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αν διαπιστωθεί και αποδειχθεί η κακή συμμετοχή κάποιου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κακώς δηλωθεί ενώ δεν επιτρέπεται ν’ αγωνίζεται, ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από το τουρνουά ενώ η ομάδα του μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα.
 • Η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει δηλωμένους μέχρι 10 ποδοσφαιριστές. Μπορεί να δηλώνει ποδοσφαιριστές μέχρι να φτάσει τους 10 έως το τέλος του πρώτου γύρου. Μπορεί επίσης ν αντικαταστήσει μέχρι και 3 ποδοσφαιριστές , αλλά και πάλι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.
 • Οι 8 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου προκρίνονται στα play-off. Η ομάδα που τερμάτισε στην τελική κατάταξη σε υψηλότερη βαθμολογική θέση έχει πάντοτε το πλεονέκτημα και δεύτερης ευκαιρίας σε περίπτωση ήττας, ενώ σε περίπτωση νίκης προκρίνεται στον επόμενο γύρο.
 • To Catenaccio Soccer Club είναι εντελώς αντίθετο σε κάθε μορφή βίας. Η ομάδα που δημιουργεί επανειλημμένα διάφορα προβλήματα θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα χωρίς καμία υποχρέωση από το διοργανωτή.
 • Οι ομάδες οφείλουν να βρίσκονται στο γήπεδο 10 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα. Για να ελαχιστοποιούνται οι καθυστερήσεις στην ώρα έναρξης των αγώνων να ληφθεί υπόψη ότι η ομάδα θα μπορεί ν’ αρχίζει τον αγώνα ακόμη και με 3 ποδοσφαιριστές. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να συμπληρωθεί η πεντάδα. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα καθυστερήσει να προσέλθει στο γήπεδο περισσότερο από 15 λεπτά ή δεν προσέλθει καθόλου, η ομάδα θα μηδενίζεται , θα της αφαιρούνται 3 βαθμοί και θα παρακρατείται η εγγύηση συμμετοχής. Για να ορισθεί παιχνίδι της ομάδας θα πρέπει να ξανακαταβληθεί εγγύηση συμμετοχης , ενώ σε περίπτωση επανάληψης, η ομάδα θα αποβάλλεται από το τουρνουά.
 • Εάν κάποια ομάδα δεν μπορεί να προσέλθει για ν’ αγωνιστεί, θα πρέπει να ειδοποιήσει τη γραμματεία του αθλητικού κέντρου μέχρι και 24 ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα. Σε περίπτωση που ειδοποιήσει σε λιγότερες από 24 ώρες η ομάδα θα μηδενίζεται και θα παρακρατείται η εγγύηση συμμετοχής Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα μέχρι 2 αναβολές. Σε περίπτωση επανάληψης θα επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται. Αναβολή αγώνος αποφασίζεται μόνο από το διοργανωτή και μόνο σε περίπτωση ανωτέρας βίας.
 • Η κάθε ομάδα που συμμετέχει πρέπει απαραιτήτως να δηλώσει 2 ημέρες την εβδομάδα και 3 ώρες τις οποίες είναι υποχρεωμένη να τις τηρεί.
 • Οι ποδοσφαιριστές πρέπει ν’ αλλάζουν στ’ αποδυτήρια. Συνιστούμε όμως να παίρνουν τα πράγματά τους μαζί στους πάγκους. Σε περίπτωση απώλειας οποιουδήποτε αντικειμένου το αθλητικό κέντρο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.
 • Κατά τη διάρκεια του αγώνα εντός του γηπέδου επιτρέπεται μόνο η είσοδος στους αθλητές καθώς και σ’ έναν συνοδό/προπονητή. Επίσης απαγορεύονται τα παπούτσια με τάπες, το κάπνισμα και η χρήση αλκοολούχων ποτών εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι ομάδες θα πρέπει να φορούν ομοιόμορφες εμφανίσεις.
 • Οι αγώνες καλύπτονται ιατρικά από το διοργανωτή.
 • Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη είτε έχουν υπογράψει την αίτηση συμμετοχής είτε όχι. Οποιοσδήποτε πάσχει από κάποιο πρόβλημα υγείας που καθιστά επικίνδυνη την συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες δεν επιτρέπεται να δηλώνεται στην κατάσταση και να συμμετέχει στους αγώνες. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχούς συμβάντος με οποιεσδήποτε συνέπειες στην υγεία κάποιου αγωνιζόμενου, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο ίδιος ο αγωνιζόμενος, ενώ το αθλητικό κέντρο δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη.
 • Η υπογραφή στην παρακάτω αίτηση συμμετοχής σημαίνει ταυτόχρονη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος κανονισμού και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται άγνοια όσων αναφέρονται παραπάνω αναλυτικά.