ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (ΕΝΤΟΣ)

Τέρμα Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 7211221 – 6972636893

Email : catenacciosoccerclub@gmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 08:00 – 00:00

egkatastaseis

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στους πρόποδες του Υμηττού στην Καισαριανή, απέναντι από την πύλη της Πανεπιστημιούπολης και είναι μέρος των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καισαριανής.

Το Catenaccio Soccer Club ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 από τον Θωμά Πολίτη, ο οποίος έχει τη διαχείριση του μέχρι και σήμερα. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει με αυτοκίνητο, ακολουθώντας την οδό Βασ. Αλεξάνδρου, μπροστά από το Χίλτον.

Σε 500μ ο δρόμος στρίβει δεξιά και μετονομάζεται σε Γρ. Θεολόγου. Στα φανάρια με την οδό Υμηττού περάστε απέναντι στην Εθνικής Αντιστάσεως. Συνεχίστε όλο ευθεία προς το βουνό και θα φτάσετε στο γήπεδο στις παρυφές της Καισαριανής.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε από την Λεωφόρο Κατεχάκη και την Αττική Οδό. Βγείτε στην έξοδο προς “Καισαριανή” και ο δρόμος θα σας οδηγήσει έξω από το γήπεδο.

Μπορείτε επίσης να έρθετε και με την αστική συγκοινωνία. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 3 του Μετρό και κατεβείτε στη στάση “Ευαγγελισμός”, που βρίσκεται στη Βασ. Σοφίας. Από εκεί πάρτε το λεωφορείο 224. Κατεβείτε στο τέρμα, έξω από το νεκροταφείο της Καισαριανής, απέναντι ακριβώς από το γήπεδο και εισέλθετε στην αθλητικές εγκαταστάσεις.

© 2020 Catenaccio Soccer Club All Rights Reserved